ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞ ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞ ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞

Evenement

03

december

Awesome Pitch Avond #2

We ♥ Antwerp, zoveel moge duidelijk zijn. Toch denken we dat het nog leuker kan zijn om in Antwerpen te wonen. Nog toffer. Meer awesome!

Daarom bestaat sinds dit najaar Awesome Antwerp: een platform voor ideeën die ‘t stad nog fijner, socialer of creatiever maken.

——— PITCH NIGHT ———
De 2e Pitch Avond vindt plaats op dinsdag 3 december in Onder Stroom, tussen de kaaien en Het MAS.

Vijf personen kunnen komen pitchen en de winnaar krijgt €1000 cash om het te realiseren. Ja, zo in het handje en zonder enige verplichting. Het enige wat we van je vragen is dat je komt vertellen over je project op de volgende Pitch Night.

Kom jij kijken en luisteren naar de plannen?
Toegang is gratis en vol = vol!

——— IDEE INDIENEN ———
Heb jij een sociaal, verrassend, duurzaam of gewoonweg tof idee voor Antwerpen? Dien het in via www.awesomeantwerp.be en maak kans op €1000 cash om je plan uit te voeren. Ja, zo in het handje. Zonder ook maar één addertje onder het gras.

Iedereen (individu of organisatie) mag een idee insturen. Het enige wat we van je vragen is dat je je idee komt pitchen op onze pitchavond, en later nog eens terugkomt om te vertellen over de vordering van je project.

——— DEADLINE ———
Deadline voor het indienen voor Pitch Avond #2 is vrijdag 22 november!

——— WAT IS AWESOME? ———
Bijvriendelijke groenstroken, een activiteit voor kansarme kinderen, een loopclubje dat tijdens het joggen zwerfafval opruimt, taalles in de buurt voor anderstalige nieuwkomers, bevordering van de verkeersveiligheid door de aanleg van een 3D-zebrapad, speciale verlichtig op een donkere plek in de stad, …

Meer info?
www.facebook.com/pg/AwesomeAntwerp/about
www.awesomeantwerp.be

☻ 2022 - Een Onder Stroom samenwerking: Elsa MüllerUndefinedBram van Bree