ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN โ˜ž ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN โ˜ž ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN โ˜ž

Evenement

24

juli

Azertyklavierwerke & Helenah

๐—š๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€ ๐—ถ๐—ป๐—ธ๐—ผ๐—บ!
๐—Ÿ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ป!
๐€๐ณ๐ž๐ซ๐ญ๐ฒ๐ค๐ฅ๐š๐ฏ๐ข๐ž๐ซ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ž
Het alter ego van Alan Van Rompuy, in 2018 begonnen als een afstudeer- project aan het conservatorium van Antwerpen, waar hij jazzpiano studeerde. Datzelfde jaar
werkte hij aan nieuwe muziek tijdens een residentie in muziekcentrum Volta in Anderlecht.
๐‡๐ž๐ฅ๐ž๐ง๐š๐ก
Met 2 LPโ€™s gereleased op het Brusselse Montage, โ€˜Helenahโ€™ en โ€˜Compressed โ€˜16 โ€˜17โ€™, probeert Helenah de lijnen tussen experiment, compositie, sound-design en songwriting te wissen, zoekend naar een symbiose. Van beats tot freakfolk tot ambient tot โ€œraanzigen batsmuziekโ€,… en gebatst zal er worden, zij het in je hoofd, op je eentje, of met vrienden, in het zweet van je schoonmoeder. Allen daarheen dus.
๐Ÿ˜‹ย Honger? Er is eten! Check het menu van de dag op Instagram: @kontakt.kookbus.
๐ŸŽทย Dit gratis buurtconcert wordt georganiseerd met de steun van de Antwerpse Burgerbegroting.
๐Ÿ”Šย Sound door ๐—›๐—ž ๐—”๐˜‚๐—ฑ๐—ถ๐—ผ.
๐—ฆ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ป? Een stedelijk trefpunt voor rand, kant en hoek, een podium van jong kabaal en vol gemoed, een tribune voor openbaring en sensatie.
๐—ฆ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ป ๐—ถ๐˜€ ๐—ผ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐—ณ ๐Ÿญ๐Ÿฒ๐˜‚ ๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐˜/๐—บ ๐˜‡๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด, ๐—ฎ๐—ณ ๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ผ๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด.

โ˜ป 2021 - Een Onder Stroom samenwerking: Elsa Mรผller โ€“ Undefined โ€“ Bram van Bree