ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞ ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞ ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞

Evenement

31

mei

Borokov Borokov (Try-Out) x Raaskal

Rotkat Records, Raaskal en Onder Stroom slaan de handen in elkaar en smeden het ijzer van hun liefde nu deze volledig onder stoom staat.

Een avond vol geneugten met

  • Borokov Borokov (Festival try-out)
  • Jean-Jaques Froufrou présente ‘Coucou de la Quoi’
  • Raaskal, de herrijzenis.

 

〰️〰️〰️〰️〰️〰️

Borokov Borokov trekt deze zomer ten velde.
Voor ze o.a. Best Kept Secret, Fusion Festival en Down The Rabbit Hole veroveren, duiken de frisse hoentjes nog een avond in Onder Stroom voor een finale en exclusieve try-out van hun festival show.

Exact 24 uur voor ze het podium bestijgen op BKS nemen ze onze bar volledig over met hun weergaloze feestroes. Stilstaan is een zonde. Dansen, schreeuwen en tieren een verworven recht.

 

BKS verwoordt hun performance als volgt:

“Zonder te overdrijven: Borokov Borokov is een flipperkast van de meest uiteenlopende invloeden, meer vertolkt als een soort happening dan een traditioneel optreden. Van zonnige loungemuziek tot stuiterballenelektronica, deze Belgen zijn een muzikale speeddate die om de seconde een spannende nieuwe wending krijgt. Net als wijlen Rooie Waas beschouwt Borokov Borokov de Nederlandse taal als iets abstracts, waarbij de klank van bepaalde woorden op melige wijze in een nieuwe context worden geplaatst. De opmerkelijkste band op Best Kept Secret heet Borokov Borokov.”

Daarna trekken we de nacht al Raaskallend door met Coupé en Nenuec

 

raaskallen: ` raas – kal – len
(raaskalde, h. geraaskald)
betekenis: ijlen, onzin praten

〰️〰️〰️〰️〰️〰️

 

Dit alles voor een zachte prijs van €10

 

? Signature ‘Onder Stroom sound’ ism met HK audio
www.dev.onder-stroom.be

☻ 2022 - Een Onder Stroom samenwerking: Elsa MüllerUndefinedBram van Bree