ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞ ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞ ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞

Evenement

18

juli

BRUNCHBUS x Stadsmagazijn

De Brunchbus is een lijnbus omgebouwd tot duurzaam sociaal kookatelier op wielen. Met focus op duurzaamheid wordt er gekookt met voedseloverschotten en getoverd met vegetarische/veganistische receptjes.
En de kleinsten? Die laten hun fantasie de vrije loop in de kindergrimestand, waar ze voor even veranderen in een bloem, een dier, een sprookjesfiguur,…
Met een sponsje, wat penselen en professionele waterschmink verandert een grimeur ieder gezicht in een waar kunstwerk! Wil je graag een heks worden, of liever een paddenstoel of een prinses? Het kan allemaal!
De Brunchbus maakt deel uit van de Kontakt.Kookbus. Voor meer info volg de Kontakt.Kookbus op Facebook of Instagram
Meer brunchen en familie-animatie tot en met zondag 29 augustus.
Tot en eind augustus verzorgt vzw Onder Stroom zondagse brunchen. Het Stadsmagazijn springt mee op de kar en pleziert jong en oud tweewekelijks met familievoorstellingen en -workshops >> 4 en 18 juli —– 1,15 en 29 augustus.
PRAKTISCH:
Toegang tot het Stroomplein is gratis.
De brunch (à volente) kost 14 euro / sociaal tarief 5 euro
Inschrijven via kontakt.kookbus@gmail.com

☻ 2022 - Een Onder Stroom samenwerking: Elsa MüllerUndefinedBram van Bree