ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞ ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞ ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞

Evenement

29

augustus

Grovgast x Delta

Een double bill die de stroom doet vervoeren.

〰️〰️〰️〰️〰️〰️

GROVGAST
&
DELTA

〰️〰️〰️〰️〰️〰️

GROVGAST

When instrumental quartet Codasync went on hiatus after releasing its fifth album ‘Pan Aroya’, guitarist Bram Van Houtte and drummer Matthias Meersmans started their new thrash dub variety ensemble Grovgast, recording debut album ‘Diggids’ at their home studio Aka Joe HQ.

Live, the band performs as a trio, with Mike Thienaert on bass.

facebook.com/grovgast

grovgast.bandcamp.com

DELTA

​Frontman Maximilian Dobbertin, gitarist en bezieler van de groep, maakt voor het repertoire een mooie mix van eigen nummers en covers. Hij laat zich graag inspireren door zowel jazz als de surf/rock sound uit de jaren ’60. Maar ook zijn liefde voor de exotica van de jaren ’50 en de western soundtracks van Ennio Morricone schemeren door in zijn composities. Samen met bassist Simen Wouters, drummer/percussionist Marnix Van Soom en Sep Francois op vibrafoon/percussie slaagt hij erin de nummers op meeslepende wijze te brengen en zich de covers die hier en daar opduiken eigen te maken. Het geheel is een sfeervolle muzikale reis waarin je wordt​​ meegezogen en niet meer uit wil.

https://www.facebook.com/pg/DELTA-music-774257392760000

〰️〰️〰️〰️〰️〰️

€7

?Signature ‘Onder Stroom sound’ ism. HK audio

☻ 2022 - Een Onder Stroom samenwerking: Elsa MüllerUndefinedBram van Bree