ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞ ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞ ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞

Evenement

30

augustus

Infosessie Code Rood [NL] – Antwerpen

Extreem weer, hoge brandstof- en energiefacturen, … De huidige klimaat- en energiecrisis eist meer slachtoffers dan ooit tevoren. Onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen (gas, olie, steenkool) heeft een hoge prijs.
Ondertussen blijven grote fossiele vervuilers lustig vervuilen en enorme winsten maken.

De tijd dringt, de uitdaging is gigantisch. Maar een leefbare toekomst ligt om de hoek. Code Rood – een coalitie van bezorgde burgers, NGO’s en actiegroepen – gaat nu over tot actie en wil jou erbij! Onze eerste grote mobilisatie viseert olie- en gasgigant TotalEnergies! Noteer dus alvast 8-9 oktober 2022 in je agenda!

De infosessies zijn de ideale gelegenheid om de nieuwe leden van de Code Rood-coalitie te leren kennen en te ontdekken hoe jij kan deelnemen. Verder bespreken we waarom het zin heeft om vandaag een dergelijke actie te organiseren en geven we je ook een idee wat wij de komende jaren willen bereiken.

Opgelet: de informatiesessies zijn geen vervanging van de actietrainingen. Deze zullen vóór de actie plaatsvinden.

Meer info via de website 👉 www.code-rouge.be

☻ 2023 - Een Onder Stroom samenwerking: Elsa MüllerUndefinedBram van Bree