ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞ ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞ ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞

Evenement

07

augustus

Mauro Pawloski + Eric Thielemans + John Dikeman op het Stroomplein

?????? ?????!
???? ???????? ?? ??? ?????!

Deze drie heren konden het goed met mekaar vinden en betreden het podium van het Stroomplein en krijgen vrij spel!

 

????? ?????????
Zo is er maar één. Beroemd en berucht. Deze man heeft haast geen introductie meer nodig. Zijn zijprojecten zijn haast niet meer te tellen en we weten ook niet goed waar te beginnen. Alvast enkele of meerdere keywords: Pools/Italiaans, gitarist, Deus, The Grooms, Evil Superstars, Gruppo Di Pawlowski, Mitsoobishy Jacson, Kiss my Jazz en podium vernietigaar.

 

???? ???????
John Dikeman, hobby bokser en free jazz componist. Met zijn saxofoon reisde hij de wereld af van Cairo tot Hongarije om vervolgens in het Antwerpse te belanden. Hij speelde samen met Jasper Stadhouders, Onno Govaert Tollef Østvang, Jon Rune Strøm, William Parker, Hamid Drake, Andrew Barker, Dirk Serries, Steve Noble, Luis Vicente, Aleksandar škorić, Godspeed You! Black Emperor, Metropole Orkest en het Cairo Symphony Orchestra. Ok ja, Wij zijn overtuigd.

 

???? ??????????
Multidisciplinair jazz drummer die vooral jazz drummer mag genoemd worden. Moeilijk in een vakje te plaatsen en eeuwige zoeker die de grenzen van percussie opzoekt. Schuimt het Belgische jazzlandschap af sinds de jaren tachtig om vervolgens helemaal zijn eigen weg te gaan. Tegenwoordig doet hij onderzoek aan de Royal Academy of Fine Arts en het conservatorium en houdt hij zich bezig met soloprojecten.

 

? Honger? Er is eten! Check het menu van de dag op Instagram: @kontakt.kookbus.

 

? Dit gratis buurtconcert wordt georganiseerd met de steun van de Antwerpse Burgerbegroting.

 

? Sound door ?? ?????.

 

???????????? Een stedelijk trefpunt voor rand, kant en hoek, een podium van jong kabaal en vol gemoed, een tribune voor openbaring en sensatie.

??????????? ?? ???? ????? ??? ???? ????????? ?/? ????????, ?? ?? ??? ?? ??????.

☻ 2022 - Een Onder Stroom samenwerking: Elsa MüllerUndefinedBram van Bree