ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞ ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞ ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞

Evenement

15

juli

Soirée Francisco op het Stroomplein

Gegroet!
Op 23 februari 2021 moesten wij afscheid nemen van Francisco, een van de meest innemende, spraakmakende en ronduit geweldige personen die eenieder van ons ooit al tegen het lijf gelopen is.
Door de coronamaatregelen was het niet mogelijk om in groot gezelschap afscheid van hem te nemen. Omdat Francisco dat en nog veel meer verdiende, beschouwen wij het als onze plicht om een dag in elkaar te steken waar iedereen de kans krijgt om bij elkaar te komen voor Francisco.
Zoals hij het zelf graag gewild had, doen we dat met een grote viering op 15 augustus 2021 op het Stroomplein. We spelen zijn muziek (ook live!), serveren zijn lievelingsgerechten en exposeren zijn prachtige schilderijen en schetsen. Iedereen die houdt van bovenstaande zaken was ongetwijfeld goed overeengekomen met Francisco en dus ook van harte welkom.
Een dag lang dompelen we u onder in het universum van deze prachtige persoon, die we zullen vieren met verhalen, eten, drank, muziek en kunst. Wees welgekomen!
???
Muziek, eten en expo, allemaal voor en door Francisco.
????
Het Stroomplein
Onder Stroom
Tavernierkaai 11, 2000 Antwerpen
???????
Zondag 15/08 vanaf 15 uur.
?????? ????
Komt eraan.
Wij hopen jullie in grote getale te mogen verwelkomen, zo had Francisco het graag gehad.
????????? ???????!
Uw nederige dienaars,
de Crackies
Artwork door June Osselaer!

☻ 2022 - Een Onder Stroom samenwerking: Elsa MüllerUndefinedBram van Bree