ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞ ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞ ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞

Evenement

29

juni

Zomer Stroom: dag 3

Onder Stroom opent gedurende de zomermaanden juli en augustus wekelijks vier dagen de sluisdeuren naar ons binnenplein voor een warme gloed en frisse golf.

Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag kan je bij ons terecht voor een drankje uit onze buitenbar, een (h)eerlijke portie vegetarisch voedsel, een muzikale streep, een ping pong wedstrijd en zoveel meer. Het wordt warm dus we doen ook iets met ijsjes.

Om de zomer feestelijk in te leiden vieren we het laatste weekend van juni alvast 3 dagen feest met expo, Vogelspotten, ontbijtgolven en King of Pong!

< vrijdag vanaf 19:00 >

OPENING BUITENBAR + veggie BBQ!
OPENING EXPO: Creatie vanuit vervorming.
+ LIVE OPTREDENS van MONOMONO en Jonah Segers

Welke impact hebben frequenties op materie, beeld of de mens zelf ? Hooman en Joris zijn twee audiovisuele artiesten die samen proefondervindelijk de relaties tussen trillingen en beweging onderzoeken. In de vorm van een expositie onderzoeken ze de relaties tussen beeld en geluid bij opnames en de synergie tussen beide tijdens beleving. Het experiment en de spontaniteit van de creatie en beleving zijn de drijfveer voor het beter begrijpen van al deze onderlinge relaties die leiden tot nieuw inzicht en perspectief. Geluid en beeld als tool voor het ontleden en begrijpen van de realiteit of deze net vervormen.

Zaterdag en zondag doorlopend vanaf 11u tot middernacht.

< zaterdag vanaf 19:00 >

Vogelspotten 2.0

Op zaterdag biedt Stadsduiven live artiesten speelkansen met als doel zowel de artiesten uit verschillende muziekstijlen als de bezoekers te inspireren door de gevarieerde programmatie.

“Elke vogel zingt zoals hij gebekt is” nemen we dan ook letterlijk op in onze visie en programmering, en laten de artiesten zo vrij als een vogel in hun vliegroute.

‘Nomadic Feasts’ voorziet de vogels van het nodige voer!

< zondag vanaf 11:00 >

Ontbijtgolven

‘Nomadic Feasts’ zorgt ook op zondag het ontbijt met wereldse invloeden.

Muzikale begeleiding tot diepere sferen door Zino Moons ‘Ambient set’ en Dobberen x DJ Zwart.

Reservaties via tim@dev.onder-stroom.be

< zondag vanaf 14:00 >

King of Onder Stroom :: Openlucht

Om ons zomerweekend vol vertier op Onder Stroom in stijl af te sluiten, zetten we onze King of Pong tafels nog eens buiten.

Een zondagnamiddag met ping pong, moskow mules, muziek en voor de liefhebbers rijden we de The Great Karaoke Reef nog eens op het plein.

Voor de hongerige magen is er een volkskeuken vanaf 18u geserveerd door Marjolein Weemaes

Op de menu ‘Springerige risottobal op een veldje van groen’
Mondjes vol voor €8.

☻ 2022 - Een Onder Stroom samenwerking: Elsa MüllerUndefinedBram van Bree