ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞ ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞ ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞

Bezetters

Undefined

Van interactieve installaties tot het oprichten van creatieve broedplaats Onder Stroom.

Undefined creëert waardevolle ervaringen in de digitale en de fysieke ruimte voor zowel culturele organisaties als merken.

Undefined bestaat uit een multidisciplinair team van non-specialisten en specialisten-in-alles. Een full service creatieve studio dat expertise heeft in design, development en communicatie. We schipperen tussen de fysieke en digitale ruimte en doen deze het liefst van al versmelten tot één geheel. Sterke concepten met een hoek af zijn ons stokpaardje.

Daarnaast is Undefined ook één van de drijvende krachten achter creatieve broedplek Onder Stroom en ping pong concept King of Pong.


Bram van Bree

Bram is een filmmaker en grafisch vormgever die visuele identiteit geeft aan merken, café’s en clubs. Bram is de man van de vele creatieve zij-projecten, zoals met vlaggen, fietsen en ping-pong.


Atelier Bontekoe Van Put

Atelier Bontekoe Van Put is een ontwerp- en uitvoeringsatelier dat balanceert op het snijvlak tussen interieurarchitect, meubelontwerp en kunstinstallaties. Met hun werk dagen ze op een creatieve manier de balans tussen object, omgeving en gebruiker uit.


Cameltown

Cameltown creëert documentaires, videoproducties en exposities. Gevestigd in Antwerpen met een netwerk over heel de planeet.


Frederik Van den Bril

Frederik Van den Bril is copywriter en creative campaigner voor social profit, culturele sector, kmo’s en overheid. Als journalist schrijft hij regelmatig over internet- en jongerencultuur voor o.a. VRT, VICE en rekto:verso.


Vera Otte

Vera is de communitymanager van de bezetters en vrijwilligers van Onder Stroom. Ze engageert dwarsdenkende makers, friskijkende denkers, vooruitstrevende doeners en versterkt de verbindingen hiertussen. Vera vertaalt concepten in een productieplan en werkt graag aan verdiepende, excentrieke culturele programma’s.


Aline Veelaert

Aline Veelaert is meubelrestaurator en -stoffeerder. Ze ontmantelt en assembleert de gekste constructies, geeft wat versleten is nieuw leven en heeft oog voor design. In haar atelier vloeien haar ervaringen met houtbewerking, stofferen en architectuur mooi samen.


Atelier Scheldeman

Atelier Scheldeman is een atelier voor praktijkgerichte, sculpturale architectuur waarbij ontwerpen en uitvoeren steeds samensmelten. Het resultaat is een collaboratief en duurzaam proces waarin de bouwplaats onmisbaar deel uitmaakt van het geheel.


Ellen Verbiest

Ellen Verbiest is een architect, stedenbouwkundig onderzoeker en ontwerper, gespecialiseerd in het vertalen van complexe ruimtelijke concepten in verbeeldende cartografie.


Studio Grün

Studio Grün is een bureau voor tuin-en landschapsarchitectuur. Gedreven om de balans te vinden tussen het natuurlijke en het menselijke. De schoonheid van de plek versterken door natuurlijke en architecturale ingrepen is bij elke project een steeds terugkerend proces.


☻ 2024 - Een Onder Stroom samenwerking: Elsa MüllerUndefinedBram van Bree