ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞ ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞ ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞

Evenement

29

juli

Kay 9 (live) + Television Programs (live) in Onder Stroom

πŠπ€π˜πŸ— + π“π„π‹π„π•πˆπ’πˆπŽπ ππ‘πŽπ†π‘π€πŒπ’

πŸπŸ—.πŸ• – 𝐎𝐧𝐝𝐞𝐫 𝐒𝐭𝐫𝐨𝐨𝐦

Kay9 en Television Programs slaan de handen in mekaar en nemen de Onder Stroom club over voor een portie chaotische no wave en punk.
Zin om geslagen en gezalfd te worden?

✺✺✺

πŠπ€π˜πŸ—

KAY9 is het geesteskind van Simen Wouters. Als bassist heeft hij bij o.a. Tin Fingers en Sancho altijd in functie van anderen gestaan maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en besluit zelf in de studio te duiken.

Chaotische, emotionele punk waar energie, beweging en vrijheid centraal staan. Een poging om de Zeitgeist van de klassieke punk-iconen tot leven te brengen.

Live wordt hij bijgestaan door Quinten De Cuyper (gitaar), Sander Smeets (bas) en Marnix Van Soom (drums). Denk alles kapot.

link: https://soundcloud.com/hond-wouters

✺✺✺

π“π„π‹π„π•πˆπ’πˆπŽπ ππ‘πŽπ†π‘π€πŒπ’

Evert Vanheertum en Jens Van Uffelen brachten in 2013 met Interesting Television Programs een album uit en speelden daarmee heel wat shows en venues als o.a. Trix, De Kreun, De Studio, Magasin 4, Scheld’apen etc.

Na een lange pauze met andere muzikale projecten is Television Programs terug met nieuw werk.

Denk aan:

Β· Minimalistische noise-pop
Β· Maximalistische no-wave
Β· Een dansbare koortsdroom
Β· Harmonie die bezwijkt voor een atonale sirene

✺✺✺

πŸ’Ώ Voordien speelt Dj Aldolino plaatjes op het Stroomplein en kan je genieten van een lekkere comfortfood van de Kontakt Kookbus.

Tickets aan de deur!

πŸ”Š Sound door π—›π—ž π—”π˜‚π—±π—Άπ—Ό.

☻ 2024 - Een Onder Stroom samenwerking: Elsa MΓΌller – Undefined – Bram van Bree