ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞ ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞ ONDER STROOM IS EEN KRACHTCENTRALE EN BROEDPLEK VOOR CREATIEVE EN ONDERNEMENDE ZIELEN ☞

Evenement

27

mei

Workshop: co-creatie charter safe(r) spaces in het nachtleven

Toxic masculinity in de club? Hoe maken we van het nachtleven een veilige(re) plek? Ongeacht je gender, huidskleur, leeftijd, geaardheid, naaktheid, zatheid, … ?

Een safe space klinkt misschien vanzelfsprekend, in de praktijk is dat allesbehalve eenvoudig. In deze workshop gaan we samen aan de slag om een charter te schrijven. Een charter waarmee we 1) onderzoeken en nadenken hoe we beter zorg kunnen dragen voor elkaar tijdens het uitgaan, en 2) aanbevelingen formuleren voor clubs, cafés en organisaties die ook een safe(r) space willen zijn.

Iedereen welkom. Nadia Kara ontvangt je met open armen.

Laat hier weten als je komt: https://forms.gle/wELzPNb83mbpsuqh9

Nadia is geboren in Luik, maar geadopteerd door Antwerpen. Ze produceert en host podcasts, waaronder ‘Een van de Goeie’. En ze schrijft als journalist voor Vice over nightlife, identiteit en trends. In het verleden werkte ze ook al samen met Horst festival, Ampere, and Club Capital.

☻ 2023 - Een Onder Stroom samenwerking: Elsa MüllerUndefinedBram van Bree